Om oss
Limited burgers. in mind since 1986.
Vår resa – från en tanke och dröm, till en food truck, till en restaurang
Allt började 1986 när Fredrik 16 år gammal klev in på restaurangskolan Ester Mosessons i Göteborg. Där väcktes drömmen om en egen restaurang, en tanke som följt med i olika skepnader genom åren. Efter jobb i restaurang och storkök gick resan vidare till entreprenörskap inom olika branscher, men hantverket och kärleken till mat samt idén om en egen restaurang har alltid funnits kvar.
Limited burgers. började den 6 december 2023, en kall vinterdag på Åvägen 3 i Mölnlycke. Två bröder, en food truck, en stekhäll och ett mål om att göra burgare med riktig karaktär och en helhetsupplevelse för vår gäst. Vi byggde vår identitet kring smashade burgare med egengjorda såser, perfekt tunnskuren lök och att burgarens alla delar skulle ligga perfekt varje gång, inget slafs och släng utan stor respekt för råvaran och gästen.
Med ett gött tjöt, smashade burgare, go musik och fokus på vår gästs upplevelse fick vi steg för steg upp farten. Passionen för både mat och möten med människor växte sig snabbt ännu starkare.